Turku

Pyrin Turun SDP:n varapuheenjohtajaksi

Turun SDP valitsee joulukuussa itselleen uuden hallituksen, johon kuuluu puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hallituksen valitsee Turun SDP:n puolueosastojen valitsemat kunnallisjärjestön kokousedustajat 12.12.2019 olevassa syyskokouksessa.

 

 

Alla on kirje, jonka lähetin puolueosastojemme puheenjohtajille sähköpostitse perjantaina 8.11.2019.

 

 

"Arvoisat puolueosastojen puheenjohtajat

 

Nuorten hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden puolesta

Torstaiaamuni alkoi oikein lupaavasti ojaan ajolla. Pääsin ojasta tuntemattoman naisen avustuksella takaisin tielle. Pääsin määränpäähän ja rauhoituin kahvikupin ja lehden ääreen. Jo ekat otsikot Turun Sanomissa (21.2.) saivat paineet nousemaan toistamiseen, ja kello oli vasta aamu yhdeksän.

Lastensuojelu on kriisissä.

Harrastemahdollisuuksia karsitaan.

 

Samalla keskustellaan 400 miljoonan euron ratikka hankkeesta.

 

Uuden turkulaisen musiikin bileet

Meidän Turku on toiminut kulttuuripääkaupunkina. Meidän Turussa kulttuurikasvua tulee tukea. Kulttuuri on Turussa suuri ja tärkeä osa kaupungin kehittymistä. Haluankin, että Turusta huokuu trendikkyys, ja katukuvasta näkyy että Turussa arvostetaan kulttuuria. Me järjestetään yhdessä Pia Matihaldin kanssa Fontissa perjantaina 31.3.2017 bileet. Bileitten tarkoitus on olla osoitus meidän kiinnostuksesta nuoria kohtaan. Haluamme tukea nuoria asioissa, joista nuoret haaveilevat ja nauttivat. Bileissä esiintyykin turkulaisia nuoria artisteja ja bändejä, kahdessa kerroksessa.