Turku

Henkilöstön tila korjattava Turun sote-palveluissa

Aloite kouluterveydenhuollon, kotihoidon, neuvolapalveluiden, perhe- ja sosiaalipalveluiden sekä terveysasemien henkilöstön tilan korjaamiseksi. Sosiaali- ja terveyspalveluiden työntekijöiltä on syksyn mittaan tullut useita huolestuneita yhteydenottoja lautakunnan jäsenille. He ovat ilmaisseet huolensa resurssien vähyydestä, palveluiden laadusta ja kuntalaisten turvallisuudesta toivoen, että tilanteeseen reagoitaisiin välittömästi.

Sinä päätät, kuka päättää -aluevaalitilaisuuden puhe 1.12.2021

Toveriseura järjesti Sinä päätät, kuka päättää -aluevaalitilaisuuden Ravintola Koulussa 1.12.2021 tilaisuus videoitiin livenä Facebookiin, mistä sen pystyi katsoa etänä. Tilaisuuden juonsi Asko Mäki ja minun lisäksi puhujina oli Aki Lindèn, Mari Lahti ja Sami Peltola.

Aki kuvasi tapansa mukaan hyvin ymmärrettävästi hyvinvointialueen merkityksen kokonaisuudessaan ja kertoi muun muassa hyvinvointialueiden rahoitusperusteet.

Mari puhui mielenterveystyöstä sekä Ensi- ja turvakoti toiminnasta.

Minut valittiin puoluekokousedustajaksi

 

Pääsen edustamaan nuoria, hoitajia ja runosmäkeläisiä SDP:n puoluekokoukseen elokuussa. Olen pöyristynyt äänimäärästäni. Olen äänimäärältäni yhdeksäs Varsinais-Suomen alueella. Alueet ovat vaalipiirien mukaan.

Edelläni on kansanedustaja, entisiä kansanedustajia, Turun SDP:n puheenjohtaja, Raision kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, Varsinais-Suomen SDP:n puheenjohtaja, rehtori ja Turun SDP:n toiminnanjohtaja. Sitten minä. Aika monta johtajaa ja arvostettua henkilöä ennen minua.

Allekirjoita kuntalaisaloite 6h työpäivistä Turun kaupungin hoitajille

Allekirjoita kuntalaisaloite: Turun kaupungin sosiaali- ja terveysalan työntekijöille 6h työpäivä TÄSTÄ

 

Väsättiin Turun Demarinuorten kanssa kuntalaisaloite 6h työpäivistä Turun kaupungilla työskenteleville sosiaali- ja terveysalan hoitajille. Mukaan pyydettiin myös muita Turun alueella toimivia poliittisia nuorisojärjestöjä.

 

Turku. Me hoitajat ansaitsemme 6h työpäivän.

Turku, haluatko olla edistyksellinen työnantaja?

Turun kaupunki voi olla edistyksellinen työnantaja vähentämällä etenkin sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden työaikaa. Valtuutettujen tulee edellyttää kaupungin virkamiesten valmistelevan mallin, jolla pystytään vähentämään työntekijöiden työaikaa, vaikuttamatta kuitenkaan työntekijöiden toimeentulon määrään negatiivisesti.

Pyrin Turun SDP:n varapuheenjohtajaksi

Turun SDP valitsee joulukuussa itselleen uuden hallituksen, johon kuuluu puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Hallituksen valitsee Turun SDP:n puolueosastojen valitsemat kunnallisjärjestön kokousedustajat 12.12.2019 olevassa syyskokouksessa.

 

 

Alla on kirje, jonka lähetin puolueosastojemme puheenjohtajille sähköpostitse perjantaina 8.11.2019.

 

 

"Arvoisat puolueosastojen puheenjohtajat