Tapahtumat, joissa olen paikalla

Huhtikuun aikataulu

2.4.2019 tiistai, Turku

Klo 12 Juhannuskukkulan vaalipaneeli

 

3.4.2019 keskiviikko, Naantali ja Turku

Klo 8 Suopellon koulun paneeli

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Varsinais-Suomi

Maaliskuun aikataulu

1.3.2019 perjantai, Lieto

Klo 21 VS ROADTRIP, Lieto, Jams Bar

 

2.3.2019 lauantai, Turku

Klo 11 Vohveleita tarjolla, Runosmäen Sale

Klo 14 Yhteislaulutilaisuus, Runosmäen vanhuskeskus

 

5.3.2019 tiistai, Turku ja Aura

Klo 13 Fast laskiainen, Vartiovuoren mäki

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Varsinais-Suomi

VSROADTRIP aikataulu

Olen Varsinais-Suomen SDP:n nuorin eduskuntavaaliehdokas, ja minun vaalipiirin kierros kulkee nimellä VS ROADTRIP. Kierrämme ennen vaaleja yhteensä 10 kuppilaa ympäri maakuntaa. Olemme jokaisessa paikassa noin kello 21 aikaan joka perjantai. VS lyhenne tulee sopivasti nimestäni Viivu Seila ja vaalipiiristäni Varsinais-Suomesta. Roadtrip kuvastaa hyvin sitä, että autolla körötellään tukitiimin kanssa jokaiseen kierroksen kuppilaan. Katso alta koska tulen sinun lähipubiin!
Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Varsinais-Suomi

Helmikuun aikataulu

Alle on listattu tapahtumia, joissa olen helmikuun aikana. Olet erittäin tervetullut jokaiseen alla olevaan tapahtumaan. Kaikki tapahtumat ovat ilmaisia. Toivottavasti nähdään! Minua kiinnostaa mitä juuri sinulla on sydämellä.

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Varsinais-Suomi

13.10. koulutus kampanjaporukalle

Järjestän lauantaina 13.10. koulutuksen ja tapaamisen ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään jotakin tulevissa eduskuntavaaleissa. Paikkana toimii Yliopistonkatu 2K, talon pääty JHL-toimisto. Paikalle saa ja on suositeltavaa tulla, jos hiukankin kiinnostaa tukea minua eduskuntaan tai tehdä ikimuistoista kampanjaa ensi kevään eduskuntavaaleihin. Paikalla on hyvää porukkaa, jossa ei tarvitse jännittää.

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Yliopistonkatu 2K

Konttifest 2018

Elokuisena pikkulauantaina toista vuotta putkeen järjestetyssä Konttifestissä oli tunnelma huipussaan. Viime vuonna esiintyjä kaarti oli hiukan suurempi, samaten lava ja päivä oli muutaman tunnin pidempi. Viime vuonna Konttifest järjestettiinkin oikeana lauantaina. Tänä vuonna päädyimme kuitenkin keskiviikkoon, sillä Turbaani-festivaali alkoi kyseisenä päivänä, ja ajattelimme kokeilla arkea. Hyvin toimi! Päivän aikana yleisöä kävi vähintään yhtä paljon, kun viime vuonna. Tänä vuonna meillä oli ainoastaan neljä esiintyjää, mikä oli yli puolet vähemmän, kuin viime vuonna.

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Samppalinnan puisto

Runosmäkipäivä ja Kokoomus vs. SDP

Runosmäessä on perinteikäs Runosmäkipäivä joka kevät. Tänä keväänä saadaan päivästä nauttia auringossa ja lämmössä. Tänä vuonna Runosmäkipäivänä Turun Kokoomus haastoi Turun SDP:n jalkapallo-otteluun. Eli normaalia enemmän jännitystä ja hupia luvassa!

Tuu säkin katsomaan miten matsissa käy Runosmäen koulun kentällä kello 16:30

Peli loppuu viimeistään kello 17:00 kun kaupunginjohtaja Minna Arve pitää puheen Runosmäen nuorisotalolla.

 

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Runosmäki

Vieraana Brysselissä

Sain kunnian päästä tutustumaan Euroopan parlamenttiin, edunvalvontajärjestöihin ja Brysseliin Miapetra Kumpula-Natrin vieraana. Reissuun meitä lähtee Turusta yhteensä kahdeksan naista. Näistä nuoria ovat minun lisäkseni kaksi, ja muut lähtijät ovat kuntapäättäjinä meillä Turussa. Nuorekkaita hekin. Hyvä porukka koossa siis! Maltan tuskin odottaa päästä näkemään mitä politiikan tekeminen on Euroopan tasolla, mistähän kaikista asioista meppien arki koostuu? Jännää.

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Bryssel, Belgia

Nuvasta ja hankerahasta sotella!

Edustan Turun sosiaali- ja terveysalaa Turun nuorisovaltuustossa. Olenkin keskiviikkona 8.2. Uudenmaantien koulutalon auditoriossa kertomassa meidän nuorisovaltuuston, eli nuvan, toiminnasta kello  14.00. Ketä, mitä, kenelle ja miksi?

Samalla kerron myös hankerahasta, jota nuorisovaltuusto jakaa vuosittain. Hankerahaa voi saada Turussa asuvien tai opiskelevien 13-19-vuotiaiden nuorten muodostama ryhmä, jossa on vähintään 3 henkeä. Rahaa voi saada maksimissaan 2000 euroa. Raha tulee käyttää esimerkiksi johonkin projektiin tai tapahtumaan. Tule kuulemaan lisää!

 

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Uudenmaantie 43, 20720 Turku, 4. kerros auditorio