Kuntavaalit 2017

Kuntavaalit 2017, Turku

121x Kiitos

Sain ensimmäisistä kuntavaaleistani 121 ääntä, joka on huikea määrä! Kiitos kaikille jotka käyttivät äänensä minuun, ja osoittivat luottamuksensa. Vaalianalyysit ovat suurin piirtein tehty, joten seuraaviin vaaleihin on paljon annettavaa.

 

 

 

Nuoret, kulttuuri & ympäristö

Nuoret, kulttuuri ja ympäristö ovat minua lähellä olevia, ja minulle tärkeitä, asioita. Haluan pystyä vaikuttamaan niihin täällä Turussa. Nuoret, kulttuuri ja ympäristö ovat tulevissa kuntavaaleissa minun kolme pääteemaani. Mikä tarkoittaa sitä, että kampanjani koskettaa näitä aiheita ja valtuuston päästessäni ajan erityisesti näihin liittyviä asioita.

 

Tällä hetkellä haaveilen Turkuun:

Inhimillisempi SOTE

Minua ja varmaan monia muitakin pelottaa ajatus, että yksityisten yritysten johtohahmot alkavat tekemään meidän verovaroista maksettavalla terveydenhoidolla itselleen paksumpaa kukkaroa. Ihmisen terveys on asia, mistä ei voi mielestäni tehdä bisnestä, ainoastaan voitot mielessä. Tietenkin silloin kun sosiaali- tai terveysalan yritys on kotimainen pieni tai keskisuuri, niin siinä ei ole mitään väärää, päinvastoin. Silloin yritys itsessään tukee kotimaisuutta, työn, rahan ja terveyden panoksin.

Eettisyys

Tahdon, että tulevaisuudessa Turun kaupunginvaltuustossa edistetään Turun asioita eettisesti, tekemällä oikeudenmukaisia ja vastuullisia päätöksiä jokaisen turkulaisen parhaaksi. Kaiken päätöksenteon keskiössä tulee olla ihminen ja ihmisen tarpeet. Ihmisellä tulee olla mahdollisuus kehittyä ja kehittää itseään.

Viivu Seila Turun kaupunginvaltuustoon 2017

Olen 19-vuotias kuntavaaliehdokas Turussa. Työskentelen äitiyslomasijaisena päiväkodissa, ensi vuoden alkuun asti. Olen ammatiltani lähihoitaja. Töiden ohella opiskelen psykologian ja kasvatustieteiden perusopinnot avoimen yliopiston kautta. Tällä hetkellä vaikutan Turun nuorisovaltuustossa, Turun sekä Lounais-Suomen demarinuorten hallituksissa ja puolueosastoni johtokunnassa.

Haluan tehdä sinun kanssasi Turusta miellyttävämmän kaupungin asua, elää, tehdä töitä, opiskella ja harrastaa. Sinäkin voit vaikuttaa! Ota yhteyttä lomakkeella, niin keskustellaan lisää.