Äänestysnumero 179

Eduskuntavaalit 2023 käydään maalis-huhtikuussa. Mua voit äänestää numerolla 179, mikäli kotikuntasi on Varsinais-Suomessa.

Ennakkoäänestys on 22.-28.3.2023

Tällöin voit äänestää missä vain äänestyspaikassa.

Vaalipäivä 2.4.2023

Vaalisunnuntaina voit äänestää ainoastaan sinulle nimetyssä äänestyspaikassa. Tämä äänestyspaikka määräytyy osoitteesi mukaan.

Ulkomailla 22.-25.3.2023

Vaikka olisit vaihdossa tai reissussa äänestyksen aikana pystyt käyttämään äänesi ja äänestämään kotipiirisi ehdokasta. Ota oikeusministeriön sivuilta selvää missä on äänestyspaikka, se voi olla esim. Suurlähetystössä.

 

Varsinais-Suomeen kuuluvat kunnat ovat

Turku, Raisio, Kaarina, Lieto, Mynämäki, Salo, Parainen, Masku, Naantali, Pöytyä, Kustavi, Paimio, Kemiönsaari, Laitila, Rusko, Sauvo, Somero, Uusikaupunki, Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Nousiainen, Oripää, Pyhäranta, Taivassalo, Vehmaa

 

 

Kommentit

Submitted by Anonyymi (ei varmistettu) on Ti, 28.03.2023 - 16:51

Ikilinkki

"No more shit", toteat vaalimainoksessasi. Miksi englanninkielinen iskulause? Kritiikkini taustalla ei ole kielitaidon puute saati kielteinen suhtautuminen kieliin – vaan täysin päinvastoin. Olen monikielinen. Jos pyrit noilla sanoilla kiteyttämään viestisi niille äänestäjille, jotka eivät osaa, halua tai jaksa lukea kotiin jaetun vaalimainoksesi pientä tekstiä, on viesti todella outo. Ajatuksesi kuuluu: "Ei enää paskanjauhamista." Ehkäpä englanninkielinen sanonta ei tunnu sinusta yhtä rahvaanomaiselta kuin suomenkielinen, mutta rahvaanomainen se on. Joku on sanonut, että kun sontaa levittää, sen haju tarttuu. Siksi pidän ääneni kanssa riittävän suuren hajuraon.

Lisää kommentti

Tällä kysymyksellä varmistetaan, että et ole roskapostia lähettävä skripti.

Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.