Viivun äänimäärä eduskuntavaaleissa 2019

Eduskuntavaalit 2019

Ensimmäiset eduskuntavaalit, joissa olin ehdolla oli vuoden 2019 vaalit. Politiikassa olin tässä vaiheessa ehtinyt olemaan mukana noin kolme vuotta. En ollut saanut äänestää aiemmissa eduskuntavaaleissa sillä en ollut ehtinyt täyttää 18 vuotta vuoden 2015 eduskuntavaaleissa.

 

Äänimäärä

Tuntemattomaksi nuoreksi sain kohtuu hyvin ääniä. Äänestyspäivän iltana 14.4.2019, kun kaikki äänet oli laskettu, niitä oli 1157.

Tarkastuslaskennoissa yksi ääni katosi, lopullinen äänimääräni eduskuntavaaleissa 2019 oli 1156 ääntä.

 

Kiitos!

Tuhannen äänen tavoitteeni meni rikki. Kyllä sen eteen työtäkin tehtiin, siten miten osattiin. Hauskaa oli ja kehitettävää löytyi! Saimme tehdä tukitiimin kanssa oman näköistä kampanjaa, jolla tavoiteltiin nuoria. Suurin kiitos äänimäärälle kuuluukin tukitiimille. Tukitiimi, ystävät ja perhe jaksoi olla tukena ja turvana silloinkin kun en sitä osannut pyytää.

Ja äänestäjät, kiitos heille, teille <3 Uskomatonta ajatella miten moni käytti äänensä minuun. Nuoreen tuntemattomaan demariin. Nöyrimmät kiitokset. Olen todella kiitollinen jokaiselle. Tavoitteeseen pääsyn ansiosta oli miellyttävä jatkaa politiikan tekemistä entistä suuremmalla palolla. Me tehdään maailmasta vielä meidän näköinen. Niin, että huomenna asiat on paremmin kuin tänään.

 

Lisää kommentti

Tällä kysymyksellä varmistetaan, että et ole roskapostia lähettävä skripti.

Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.