Kuntavaaliehdokas Turku 2017

2017 Kuntavaaliehdokas Turku

Turku eläväksi taiteella

Mitä jos Turkua lähdettäisiin elävöittämään taiteen keinoin? Minä ainakin seison sen takana täysin. Hyvä esimerkki on jo tällä hetkellä olemassa olevat taidekontit. Niihin saa ketä vain taiteilla ilmaiseksi ja laillisesti. Lisäksi nuoret voivat varata kontteja maksutta omien innovaatioidensa toteuttamiseen. Tämän tyyppistä osallistavaa kulttuuria haluan ehdottomasti Turkuun lisää!

Uuden turkulaisen musiikin bileet

Meidän Turku on toiminut kulttuuripääkaupunkina. Meidän Turussa kulttuurikasvua tulee tukea. Kulttuuri on Turussa suuri ja tärkeä osa kaupungin kehittymistä. Haluankin, että Turusta huokuu trendikkyys, ja katukuvasta näkyy että Turussa arvostetaan kulttuuria. Me järjestetään yhdessä Pia Matihaldin kanssa Fontissa perjantaina 31.3.2017 bileet. Bileitten tarkoitus on olla osoitus meidän kiinnostuksesta nuoria kohtaan. Haluamme tukea nuoria asioissa, joista nuoret haaveilevat ja nauttivat. Bileissä esiintyykin turkulaisia nuoria artisteja ja bändejä, kahdessa kerroksessa.

Viivu Seila Turun kaupunginvaltuustoon 2017

Olen 19-vuotias kuntavaaliehdokas Turussa. Työskentelen äitiyslomasijaisena päiväkodissa, ensi vuoden alkuun asti. Olen ammatiltani lähihoitaja. Töiden ohella opiskelen psykologian ja kasvatustieteiden perusopinnot avoimen yliopiston kautta. Tällä hetkellä vaikutan Turun nuorisovaltuustossa, Turun sekä Lounais-Suomen demarinuorten hallituksissa ja puolueosastoni johtokunnassa.

Haluan tehdä sinun kanssasi Turusta miellyttävämmän kaupungin asua, elää, tehdä töitä, opiskella ja harrastaa. Sinäkin voit vaikuttaa! Ota yhteyttä lomakkeella, niin keskustellaan lisää.