Demarinuoret

Tukholman reissu

Turun demarinuoret järjestävät reissun Tukholmaan. Matka on ilmainen ja tarkoitettu demarinuorten jäsenille. Meitä lähtee yhteensä 18 nuorta, mikä on ihan mahtava määrä! Reissun tarkoitus on järjestää nuorille kokemus, jota ei välttämättä muutoin saisi. Matkalla korostetaan kulttuuria museo käynnin ja valokuvien merkeissä. Tapaamme myös ruotsin demarinuoria (SSU, Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund) lounaan merkeissä. Tietenkin syömme myös hyvin ja aikaa jää kaupungin kiertelyynkin!

 

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Tukholma

Mediakoulutus

Vietän viikonlopun perjantaista sunnuntaihin Tampereella mediakoulutuksessa!

Mediakoulutuksessa harjoittelemme muun muassa radio- ja televisiohaastattelujen antoa. Eli todella mielenkiintoinen ja hauska koulutus tiedossa.

Koulutuksen järjestää demarinuoret yhteistyössä Voionmaa opiston kanssa. Koulutus on kolmas ja viimeinen osa tulevaisuuden tekijä -koulutus sarjaa, joita demarinuoret järjestävät vuosittain. Sinäkin voit osallistua koulutuksiin ensi vuonna!

 

Ota rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja kysy vaikka koulutuksesta! Vastaan mielelläni :)

 

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Tampere

Room escape ja pizzaa

Lounais-Suomen demarinuoret järjestävät ilmaisen tapahtuma iltapäivän perjantaina 14.10.2016. Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen: kati.saarinen@demarinuoret.fi ensimmäiset 12 mahtuvat mukaan!

 

Iltapäivä alkaa room escapella

osoitteessa Olavintie 2, 20700 Turku

kello 13:30

Kun olemme pääseet pakenemaan huoneista, vuorossa on yllätysnumero. Tämän jälkeen jatkamme Dennikseen syömään kello 16:30.

 

Tapahtuman alku
Tapahtuman paikka
Olavintie 2, 20700 Turku