Nousiainen 18.08.2018, eduskuntavaaliehdokas paikalla

Ensimmäinen 2019 järjestettävien eduskuntavaalien VS roadtripin paikkakunta on Nousiainen! Markkinatunnelma oli ihana. Aurinko paistoi, orkesteri soitti ja ihmisiä oli liikenteessä.

Nousiaisissa oli tänä vuonna Nousiaisten päivät 17.-19.8.2018. Lauantaina, kun minä olin paikalla tukitiimini kanssa, oli Henrikin markkinat. Markkinoilla oli paikalla SDP:n lisäksi Vasemmisto, Keskusta ja Kokoomus. Näiden puolueiden teltat ainakin huomasin. SDP:n teltalla kävi suurin kuhina, vaikka Kokoomuksella olikin ilmaisia ämpäreitä jaossa. Rakkauden punaisella teltalla pääsi tapaamaan kansanedustajia Ilkka Kantolaa ja Eeva-Johanna Elorantaa. Nousiaisten sosialidemokraatit olivat keittäneet kahvia, järjestäneet arvonnan, kasvomaalauksia ja ilmapalloja.

Minut tukitiimeineen tunnisti, ja tunnistaa koko VS Roadtripin ajan, punaisista olkanauhoista. Olkanauhat ovat käsityönä tehtyjä kierrätyskankaasta! Mulle käsityö ja kierrätys on tärkeitä asioita. Haluaisin kierrättää kaiken!

Ihmisiä mietitytti eläkeasiat, miten me nuoret pääsemme eläkkeelle, millä rahalla silloin elämme, kun työelämä on niin pirstoutunut nykyisin. Sote tuntuu myös ikuisuusaiheelta, tapahtumassa kun tapahtumassa hallituksen mallista saa kuulla huolestuneita kommentteja. Huumeiden käyttö oli myös yksi huolen aihe. Yleisesti ihmiset halusivat keskustella, mikä on tosi hyvä asia. Minulle ihmisten halu kertoa asioita, tarkoittaa sitä, että ihmisillä on toivoa tulevaisuutta kohtaan jäljellä ja uskoa asioiden kehittymiseen löytyy. Saimme tukitiimin kanssa paljon kannustusta tuleviin vaaleihin, mikä tietenkin lämmitti mieltä. Nousiainen oli minulle ja tukitiimilleni ensimmäisten eduskuntavaalien ensimmäinen kampanjapaikka. Eli siis haimme ja tunnustelimme, miten homma toimii. Kaikki meni erittäin kivasti, heti vain kun osasi ottaa oman paikkansa. Parissa tunnissa saimme jaettua ihan hyvin paperikasseja, joissa oli minun käsin kirjoittama kirje. Kirjeessä kerron yhden syyn, miksi olen lähtenyt politiikkaan ja eduskuntavaaleihin.

Nähdään maakuntakierroksella, eli #VSROADTRIP llä. Jos sinulla on ideoita, missä minun kannattaa ehdottomasti olla paikalla, niin otathan rohkeasti yhteyttä ja ilmoita!

Loppuun vielä vitsi, jonka kuulin eräältä ihmiseltä, joka oli huolissaan pahoinvoinnista johtuvasta huumeiden käytöstä.

"Ennen huumeita sai sillan alta, nykyisin niitä saa jo Sillanpäältä"

 

Tapahtuman alku
Tapahtuman loppu
Tapahtuman paikka
Nousiainen
Tapahtuman kuvat