Lisää kommentti

Tragedia kosketti syvästi monia. En voi edes kuvitella hätääsi lapsesi viestin jälkeen. Turun puukotus on monelle trauma. Turvallisuuden tunteen vieminen järkyttää ihan kenet vain.

Epätietoisuus, hätä, sekaannus ja pelko ruokki väkisinkin pahimpia pelkoja rakkainta kohtaan. Hätäviestintää ei ollut, mikä olisi helpottanut tilanteen hallintaa monilta osin ja lyhentänyt turvattomuuden tunteen kestoa. Esimerkiksi ainoa tieto mitä saatiin keskustassa sijaitsevaan päiväkotiin oli työntekijän oman puhelimen välityksellä, epävirallisia reittejä. Mistään ei tullut toimintaohjeita. Lasten kanssa ei voinut tilanteeseen sen enempää perehtyä. Keräsimme muiden työntekijöiden kanssa lapset jonoon ja siirryimme sisätiloihin. Siinä vaiheessa kun lapset olivat haettu, huhut olivat jo lähteneet liikenteeseen ammuskeluista ja pommiuhkasta ja mistä lie.

Haluaisin kuitenkin tietää tarkemmin, miksi haluat minun poistavan tämän kirjoituksen? Ymmärrän aiheen olevan vaikea, ja kirjoitukseni runko on melko hapuileva, jos kirjoituksesta voi edes runkoa löytää. Kai tämän voi melkein saduksikin luokitella, mutta kirjoitus kuvaa kuitenkin minun kokemusta, ajatusta ja sen juoksua. Tarkoitus ole loukata ketään.

Tällä kysymyksellä varmistetaan, että et ole roskapostia lähettävä skripti.

Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.